مهرازینو؛ معماری نو

هر زمان مبدل شود چون نقش جان
نو به نو بیند جهانی در عیان

معماری سبز: راه حلی پایدار برای چالش های زیست محیطی بخش ساخت و ساز

معماری سبز راه حلی پایدار برای چالش‌های زیست‌محیطی که بخش ساخت‌وساز با آن مواجه است، ارائه می‌کند، که شامل طرح‌های کارآمد انرژی، حفاظت از منابع و شیوه‌های آگاهانه محیط‌زیست برای به حداقل رساندن ردپای اکولوژیکی صنعت است.

بخش ساخت و ساز در حالی که برای توسعه انسانی ضروری است چالش های زیست محیطی جهانی مهمی را ایجاد می کند که توجه فوری را می طلبد. استفاده گسترده صنعت ساختمان از انرژی، آب و مواد خام، همراه با سهم آن در تولید آلودگی و زباله، پیامدهای عمیقی برای پایداری محیط زیست جهانی دارد. در میان همه این مشکلات زیست محیطی ناشی از ساخت و ساز، معماری سبز یا معماری پایدار به عنوان یک مفهوم حیاتی در ارتقای پایداری ظاهر شده است. به دنبال ایجاد ساختمان ها و سازه هایی است که به طور هماهنگ با محیط اطراف خود همزیستی داشته باشند، با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر، بهینه سازی بهره وری انرژی و استفاده از مواد سازگار با محیط زیست. با پذیرش اصول پایدار، معماری سبز نقشی محوری در پرورش آینده ای پایدارتر ایفا می کند.

اصول معماری سبز

اصول معماری سبز بر به حداقل رساندن آسیب به اکوسیستم های اطراف، حفظ منابع طبیعی و ایجاد فضاهای سالم و قابل زندگی برای انسان تمرکز دارد.

بهره وری انرژی

اصول معماری سبز طیفی از استراتژی ها را با هدف ارتقای بهره وری انرژی در بر می گیرد. این استراتژی ها شامل اجرای طرح هایی است که مصرف انرژی را به حداقل می رساند، از جمله استفاده از منابع انرژی جایگزین و پایدار مانند انرژی باد و خورشید.

مرکز Bullitt در سیاتل، ایالات متحده، به عنوان سبزترین ساختمان تجاری جهان شناخته می شود. این کارایی انرژی را از طریق تولید انرژی خالص صفر، طراحی غیرفعال، سیستم‌های HVAC کارآمد، برداشت آب باران و مواد پایدار نشان می‌دهد.

بهره وری آب

معماری سبز همچنین به ارتقای بهره برداری کارآمد از منابع آب معتقد است. این اصل معماری سبز تضمین می کند که آب در طول فرآیند ساخت و ساز برداشت، استفاده، تصفیه و بازیافت می شود.

EDGE Eastside، یک ساختمان اداری سبز در آمستردام، از یک سیستم حلقه بسته استفاده می‌کند که آب خاکستری را برای شستشوی توالت و آبیاری منظر جمع‌آوری، تصفیه و چرخش می‌کند و وابستگی آن به منابع آب شهری را به حداقل می‌رساند.

 

کارایی کاربری اراضی

علاوه بر این، به کارایی استفاده از زمین اعتقاد دارد. این شامل طرح های معماری است که توسعه سایت مناسب را با در نظر گرفتن حفظ محیط اطراف و استفاده مجدد از مواد در دسترس محلی ارتقا می دهد.

جنگل عمودی نانجینگ در چین کارایی زمین را با ترکیب فضای سبز عمودی سرسبز و باغ های پلکانی در یک فضای شهری فشرده به نمایش می گذارد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها